De Xiaomi Poco M3 smartphone met een micro SD kun je overal mee naar toe nemen. Schiet de mooiste foto's en haal het optimale eruit!

Neem je Xiaomi met micro SD mee naar een festival

Maak je je druk om je telefoon tijdens een festival? Na een paar drankjes en in de drukte is de kans groot dat die kwijtraakt of stuk gaat. Toch wil je mooie filmpjes maken van de show en hier is natuurlijk een goede camera voor nodig. Denk dan aan de Xiaomi Poco M3. Met zijn 48 MP camera maak je de mooiste filmpjes op jouw micro SD. Ook als je wat verder van het podium staat. Dat niet alleen, deze smartphone is te verkrijgen vanaf €149,-. Naast een goede camera bevat hij ook:

Schermdiagonaal6,53’’
BesturingssysteemAndroid 10
Werkgeheugen4 GB
Draadloze verbindingenBluetooth 5.0, Wi-Fi, 4G, NFC en GPS
Accucapaciteit6.000 mAh
Gewicht198g
Externe opslagmicro SD, micro SDHC, micro SDXC tot 512 GB

Breng festivalfotografie naar een nieuw niveau!

De Xiaomi Poco M3 smartphone met een micro SD van het merk Lexar. Deze micro SD is zeer geschikt om het optimale uit de smartphone te halen.

De Xiaomi Poco M3 bevat maar liefst 3 camera’s aan de achterzijde. Een 2MP Macro Camera f/2.4, een 48 MP Primaire Camera f/1.79 en een 2MP Dieptesensor f/2.4. Deze camera’s bieden nieuw perspectief waar andere telefoons niet tegenop kunnen. Vooral de primaire camera zal zorgen voor de mooiste shots. Als er ingezoomd wordt zullen er geen details verloren gaan. Video’s kunnen in Full HD worden opgenomen tot 30fps. Door de lage frame rate is er geen supersnelle micro SD nodig. Een geheugenkaart zoals Lexar High Performance 633x series micro SD is hier ruim voldoende voor. Wil je toch net wat betere kwaliteit dan is de SanDisk Extreme micro SD een betere optie. Deze is twee keer zo snel in schrijven en 60% sneller in lezen. De schrijfsnelheid is vooral belangrijk bij het maken van mooie video’s. Een hoge snelheid zorgt voor vloeiende beelden.

Wat als mijn batterij leeg gaat?

De Xiaomi Poco M3 smartphone heeft een gigantische capaciteit in zijn accu. Met een goede micro SD haal je het optimale eruit!

Deze telefoon heeft een gigantische capaciteit in zijn accu. Met maar liefst 6.000 mAh kan deze telefoon in stand-by stand tot wel 583 uur aan blijven. Bepaalde acties verkorten wel de batterijduur. Zo zou je er maximaal 40 uur mee kunnen bellen, 196 uur mee naar muziek kunnen luisteren of 17 uur lang video’s kunnen bekijken. Mocht de smartphone toch een keer leeg gaan is hij zo weer opgeladen door zijn 18W snel-laadfunctie. De batterij heeft ook een hoge laadcyclus. Deze kan tot 1000 keer worden opgeladen voordat hij noemenswaardige verslechtering vertoond. In het geval van een omgevingstemperatuur op kamerniveau zal deze batterij ook nog eens 25% langer zijn dan bij zijn concurrenten. Ook bij hoge temperaturen is de batterijduur nog 20% hoger dan bij andere smartphones. Hier is hij speciaal voor ontworpen.

Hoe lang kan ik opnemen met een micro SD?

De Xiaomi Poco M3 smartphone met een micro SD van SanDisk. Deze geheugenkaarten zijn zeer geschikt voor het gebruik van deze telefoon.

Dit ligt aan de capaciteit van de micro SD. Bij Full HD filmen met 13 MB/s zou je ongeveer uitkomen op 10 minuten film per GB. Dit zou ook gelijk staan aan 286 foto’s. Verhoog je de resolutie of de frame rate, dan zal dit resulteren in grotere bestanden. Bij lagere resolutie of frame rate kun je uiteraard dan ook weer meer opnemen. Denk van tevoren goed na over hoe vaak je een back-up wilt maken van je bestanden op bijvoorbeeld een laptop of harde schijf. Aan de hand van deze informatie kun je een besluit nemen hoeveel je nodig hebt in de vorm van een micro SD. De Mi Poco M3 heeft zelf al een opslagcapaciteit van 64 GB. Houd er rekening mee dat er een marge van ongeveer 10% zit op de capaciteit op de verpakking en de daadwerkelijke vrije ruimte van de geheugenkaarten.

Geef een antwoord