Maak de mooiste foto's en video's van Happy Halloween in Ziggo Dome voor op jouw geheugenkaart. Zoals de Samsung EVO Plus micro SD kaart.

Happy Halloween in Ziggo Dome 2022 op jouw micro SD kaart

Houd jij van een feestje met bekende Dj’s? Houd jij van te gekke verkleedpartijen en extravagante outfits? Dan is Happy Halloween het festival voor jou en moet je als de wiedeweerga kaarten kopen voor dit feest! Allerlei bekende goede Dj’s komen de lekkerste tracks spelen om het feestje lekker op gang te krijgen en te houden. Alleen daarom is het al de moeite waard om hier heen te gaan. Aangezien je toch altijd je smartphone bij de hand hebt, kun je gelijk wat lekkere tracks en de dansende menigte opnemen. Dat is altijd leuk om later terug te kijken. In jouw Android smartphone kun je dan het beste een Samsung EVO Plus micro SD kaart gebruiken. Deze kaarten zijn snel en zijn uitermate geschikt voor gebruik in Android smartphones.

Wil je ook meer te weten komen over de nieuwe GoPro Hero 11 en een goede geheugenkaart? Lees de blog dan over deze actioncam en micro SD kaart!

De line-up in Ziggo Dome

Tony Junior zal optreden met zijn USB stick tijdens Happy Halloween in Ziggo Dome. Leg dit vast op jouw Samsung EVO Plus micro SD kaart!

Zoals gezegd komen er grote namen draaien bij Happy Halloween.

Tony JuniorTerug naar Toen
La FuenteVunzige Deuntjes
Lucas & SteveMenno Barreveld
Domien Verschuuren 

Al deze Dj’s met USB sticks zijn al langere tijd bekend en je weet van tevoren dat dit een geweldig feest gaat worden dat je simpelweg niet wilt missen. Reguliere kaarten zijn nog niet in de verkoop, maar je kunt wel nu alvast Early Bird kaarten kopen met op moment van schrijven €10,- korting! Ook kun je Early Bird VIP tickets kopen. Als VIP heb je toegang tot onbeperkt bier, fris en wijn, je eigen VIP ingang, gratis garderobe, Prosecco bij binnenkomst en toegang tot de VIP area. Deze kaarten zijn wel aanzienlijk duurder, maar al je drankjes zijn vervolgens gratis. Dat haal je er dus zeker uit! In de VIP area zul je de Dj’s kunnen ontmoeten en foto’s maken met je smartphone en Samsung EVO Plus geheugenkaart. Hartstikke leuk natuurlijk om deze herinneringen terug te kijken met de micro SD kaart!

Het Halloween-thema fotograferen met de Samsung EVO Plus micro SD kaart

Verkleed je voor een echt Halloween feest bij Happy Halloween in Ziggo Dome. En maak de mooiste foto's met de Samsung EVO Plus micro SD kaart.

Naast de te gekke sfeer en muziek staat de avond natuurlijk, zoals de naam doet vermoeden, in het teken van Halloween. Trek dus je meest extravagante outfit uit de kast en schmink een eng gezicht op jouw gezicht! Niets is te gek en niemand kijkt je raar aan – iedereen zal immers in Halloween-thema verkleed zijn. Je kunt er dus vanuit gaan dat er veel mensen in te gekke outfits aanwezig zullen zijn. Gezien de sfeer zal iedereen het ook hartstikke leuk vinden om met je op de foto te gaan of om samen TikTok filmpjes op te nemen in die bizarre outfits. Zorg dus dat je je Android smartphone paraat hebt en veel geheugen vrij hebt op je Samsung EVO Plus micro SD kaart zodat je zeker niet in de problemen komt met je opslag. Wie weet wat voor te gekke outfits sommige feestgangers allemaal uit de kast hebben getrokken!

Groots feest voor Halloween voor op jouw Samsung EVO Plus micro SD kaart

Het beloofd een groot spektakel te worden in de Ziggo Dome. Leg het dus vast op jouw geheugenkaart.

In Nederland krijgt Halloween, naast natuurlijk de Fright Nights in Walibi, niet veel aandacht. Het is dus ontzettend leuk om lekker in Halloween-thema te kunnen feesten en alles op te nemen met je smartphone en Samsung EVO Plus geheugenkaarten. Vergeet niet dat dit een 18+ evenement is! Ben je onder de 18, dan is dit feest helaas nog niet voor jou. Het feest loopt ook tot een uur of 3 in de nacht, dus dat is eigenlijk ook niet zo gek.
Het belooft sowieso een hele leuke avond te worden met veel te gekke outfits en heerlijke muziek. De sfeer zal geweldig zijn en als je foto’s en filmpjes maakt met je smartphone en Samsung EVO Plus micro SD kaart, zal dit ook op jouw foto’s en filmpjes terug te zien zijn. Wij zullen zeker te vinden zijn en alles vastleggen met onze Samsung EVO Plus micro SD kaarten. Zien we je daar?

Geef een antwoord