Haal het uiterste uit de nieuwe actioncam GoPro HERO 11 met de SanDisk Extreme micro SD kaart.

Avontuurlijk op pad met de GoPro Hero 11 en micro SD kaart

De zojuist gelanceerde GoPro Hero 11 is een zeer geavanceerde action cam. De Hero 11 heeft namelijk uitstekende specificaties die ook nog eens zijn bijgewerkt ten opzichte van de GoPro Hero 10. Onder meer de camera is naar een nog hoger niveau getild. De sensor is nu namelijk 27 Megapixel in plaats van 23 Megapixel zoals bij de Hero 10 het geval is. Ook beschikt de Hero 11 over een grotere beeldsensor dan zijn voorganger. Dit heeft als voordeel dat je als eindgebruiker meer de controle kunt nemen over het apparaat tijdens het filmen bijvoorbeeld. Voor het opslaan van beelden is een SanDisk Extreme geheugenkaart nog steeds een uitstekende optie. In de GoPro Hero 11 worden micro SD kaarten ondersteund. De SanDisk Extreme micro SD kaart is een uitstekende micro SD kaart voor de Hero 11. Deze micro SD kaart biedt meer dan genoeg snelheid en een opslagruimte tot maximaal 1 TB.

Type GoProHero 11 Black
Video resolutie5.3K 60 FPS, 4K 120 FPS, 2.7K 240 FPS
Camera resolutie27 Megapixel
Beeldverhoudingen tijdens video16:9, 4:3, 8:7
BijzonderhedenWaterdicht tot 10 meter diepte, verbeterde Enduro batterij
Kwaliteit van streamenTot 1080p Live
Hoofd featuresAutomatisch beelden uploaden naar de cloud, grotere beeldsensor, Hypersmooth 5.0 beeldstabilisatie technologie
Type geheugenkaartMicro SD kaarten tot maximaal 512 GB

Wil je ook lezen hoe je deze SanDisk Extreme kunt gebruiken voor een Xiaomi smartphone? Lees dan ook de blog hierover.

Activiteiten die je kunt ondernemen met de GoPro Hero 11 en SanDisk Extreme micro SD kaart

Met de actioncam GoPro HERO 11 en geheugenkaart kun je alle avonturen filmen. Deze worden op de SanDisk Extreme micro SD kaart opgeslagen.

Met de GoPro Hero 11 kan je allerlei kanten op. Vooral voor avontuurlijke activiteiten is dit een uitstekende GoPro. Bijvoorbeeld op wintersport gaan is een activiteit waar een GoPro uitstekend voor is. Tijdens snowboarden of skiën is het logisch dat je de GoPro vastbindt aan je outfit zodra je op pad gaat. Dit zorgt namelijk voor genoeg spectaculaire beelden tijdens het opnemen. Een andere activiteit waar je de action cam voor kan gebruiken zijn sportevenementen met veel actie. Voor bijvoorbeeld opnemen van autosport op jouw geheugenkaart is een GoPro Hero 11 uitstekend geschikt. Hier komen namelijk veel snelle beelden in voor en met de mogelijkheid om in 4K te filmen met maar liefst 120 FPS kan je dit goed in beeld brengen. Deze beelden bewaar je op een SanDisk Extreme geheugenkaart. Omdat de Hero 11 micro SD kaarten ondersteunt, is de SanDisk Extreme micro SD kaart een uitstekende optie om te gebruiken.

De GoPro Hero 11 en geheugenkaart gebruiken tijdens het sporten

De geheugenkaarten van SanDisk. Dit is de SanDisk Extreme micro SD kaart. Een zeer goede micro SD kaart voor een GoPro HERO 11.

De GoPro Hero 11 leent zich ook ervoor om gebruikt te worden tijdens een flinke wandeling. Als je bijvoorbeeld wilt gaan sporten zoals hardlopen in de natuur, dan is het natuurlijk geweldig om deze omgeving op je GoPro Hero 11 te kunnen vastleggen tijdens het verbranden van calorieën. Zo hou je prachtige beelden over na het sporten. Bijvoorbeeld een rondje hardlopen in een prachtig park behoort dan tot de mogelijkheden. De GoPro Hero 11 kan je dan vastbinden aan je outfit. De geschoten beelden kan je opslaan op een SanDisk Extreme geheugenkaart. Voor de GoPro Hero 11 is de SanDisk Extreme micro SD kaart een uitstekende match. Deze geheugenkaart is razendsnel met een leessnelheid tot maximaal 190 MB/s en een schrijfsnelheid tot maximaal 130 MB/s. Daarnaast biedt deze micro SD kaart een opslagruimte tot maximaal 1 TB. Daarnaast is de prijs/prestatieverhouding van deze micro SD kaart erg sterk.

MerknaamSanDisk
Type geheugenkaartMicro SD kaart
Schrijfsnelheid90 MB/s
Leessnelheid190 MB /s
Geschikt voorActioncam, drones en smartphones

GoPro Hero 11 met de SanDisk Extreme micro SD kaart, een echte alleskunner!

Sla de meest bizarre avonturen op met jouw GoPro HERO 11 en geheugenkaart.

De nieuwe GoPro Hero 11 is op allerlei vlakken een echte alleskunner. De Hero 11 heeft zeer hoogwaardige specificaties, is robuust en ook waterdicht tot 10 meter diepte. Ook is de Enduro batterij een stuk verbeterd, want die gaat nu een stuk langer mee dan voorheen. Hij is namelijk ook beter bestand tegen de kou. Ook is de extra grote beeldhoek een aardige toevoeging. De beeldverhouding van 8:7 zorgt voor een bijna vierkant beeld. Dit alles zorgt voor een prachtig totaalpakket. Alle dierbare geschoten beelden sla je op een SanDisk Extreme geheugenkaart op. De SanDisk Extreme micro SD kaart is goed geschikt voor de Hero 11 vanwege zijn hoge overdrachtssnelheden en ruime opslagruimte.

Geef een antwoord